ЛУКОЙЛ България backgroung

ЛУКОЙЛ България

лидер в търговията и дистрибуцията на висококачествени горива, полимери и нефтохимикали

Цели, мисия и визия
Lukoil - Цели, мисия и визия

Нашите цели

Нашата цел е компанията и хората в нея да се развиват динамично и устойчиво; винаги да бъдем крачка пред силните ни конкуренти; да бъдем гъвкави и адаптивни при решаване на ежедневните ни казуси.

Нашата мисия

Наш приоритет е енергията на природните ресурси да бъде в полза на развитието на обществото. Работим ефективно и отговорно както за растежа на компанията, така и за благополучието на нейните служители.

Нашите ценности

Основната ценност за нас са хората. Всичко, което правим, се прави от и за хората, на основата на солидарност, устойчиво развитие и силна фирмена култура.

Грижа за служителя

Безопасните условия на труд на работниците и служителите, както и защитата на персонала, потребителите и околната среда, са приоритет в работата на „ЛУКОЙЛ-България" ЕООД .

perk-icon
ЗДРАВНА ЗАСТРАХОВКА

Допълнителна здравна застраховка

perk-icon
МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ

Безплатно медицинско и стоматологично обслужване

perk-icon
ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ

Допълнително пенсионно осигуряване

детайли

Иванка Стоилова Ирена Хаджийска Валентина Тодорова
Иванка Стоилова
обслужващ бензиностанция
София
Моят стимул са клиентите и екипът, с който работя. Работната среда ме калява и в същото време забавлява. За мен Лукойл е работа, емоция и спокойствие!
Виж цялата история
Ирена Хаджийска
касиер-консултант
София
Усмихва ме това, че съм на работа, както и колектива, който е покрай мен вече 14 години! Чувствам се така, сякаш съм у дома със семейството с тях.
Виж цялата история
Валентина Тодорова
касиер-консултант
София
Лукойл ми дава спокойствие, сигурност и удоволствие. Динамичната среда и разбирателството с колегите ми са причината да работя в компанията вече 13 години.
Виж цялата история